bemutatkozás | tevékenység | áraink | kapcsolat
 
 
  A történetünk 1983

Bemutatkozás

 

A történetünk 1983-ra datálódik, amikor megvettük első kisipari gyártmányú kulcsmásoló gépünket, -ami furcsa módon 12 voltról, azaz akkumlátorról működött-, alkatrészekkel, nyerskulcsokkal, kiegészítőkkel. Próba szerencse alapon vágtunk bele egy Trabant Kombi 601-es hátsó részében. A miskolciak nagy része még emlékszik arra az időszakra, mikor a Zsarnai KGST piac egy szegletében rendszeresen felbukkantunk, leginkább csak piaci napokon. És ezek mellett jártuk- immár egy 1500-as Ladával - a környező falvak, városok nagyobb piacait, ezzel is szélesítve vevőköreinket.
Az állandóságot az 1988-as év hozta meg, amikor már egy fix helyet béreltünk a miskolci Búza Téri piacon a buszpályaudvar felé eső oldalon, ahol szinte minden nap megtalálhatóak voltunk. Természetesen az egy régi gépünkből időközben két modernebb lett, az eredeti 150 féle kulcskészlet pedig 1500 fajtára hízta fel magát.
Így lehetőség nyílt a kínálatbővítésre szolgáltatásban is, mivel az akkori szocialista szabályozás ellenére sikerült beszereznünk Franciahonból egy igazi pantográf gépet természetesen betűkészlettel, és táblákkal.
Ezzel indult be a névtáblavésés nálunk is, kezdetben csak 8-10 táblamintával, és egy –két napos határidővel. A Ladából nyugatira tértünk át a rendszerváltással, és ez a kis fehér Suzuki Carry Brummi vált a szimbólummá a piac epicentrumában. Elképesztő, de sokan még mindig ezt a kis autót keresik és azonosítják velünk, holott már azt is lecseréltük ’96-ban.
Eltelt 14 év a placcon, fél Miskolc nálunk kötött ki, ha kulcsgondja volt. Közben haladván a korral beszereztünk egy felülmart kulcsokat másoló gépet, valamint egy számítógéppel vezérelt (CNC) gravírozógépet. Ezek nagyban megkönnyítették és kibővítették szolgáltatásaink színvonalát.
Minket se hagyott hidegen az Eu-csatlakozás forró szele, így 2002 szeptemberében a régi helyünktől mindössze 25 méterre végre stabilizálhattuk műhelyünket a Búza-téri Bevásárló Udvarban.
Itt már minden talpalatnyi helyet kihasználva csakis a vevők megelégedését szolgáljuk, remélve, hogy ezzel megalapozhatjuk jövőnket jelenlegi színvonalunkon, és csaknem 20 éves tapasztalatunkkal a hátunk mögött.

2007 szeptemberében egy új lézergravírozó gép költözött a műhelyünkbe, meggazdagítva szolgáltatásaink körét, és egyúttal összeszűkítve életterünket. Ezen -és más egyéb- ok miatt döntöttünk amellett, hogy nem messze eddigi üzletünktől egy nagyobb helységbe költözünk.
Így alakult, hogy 2008 év elejétől már az új boltunkban fogadhattuk kedves vásárlóinkat mindannyiunk nagy megelégedésére.
 

Híreink
 

Nyitva tartás:

Hétfő-Csütörtök

8.00-16.30

Péntek

8.00-16.00

Szombat

8.00-12.00

Vasárnap

zárva

"TRODAT BÉLYEGZŐK BEVEZETŐ ÁRON"

 
 
 
 
 


 

 
Tel: 06-70-315-62-79; 06-70-218-15-84, 06-46-321-085 - kulcsos@demjenkulcs.hu